معرفی کتاب روانشناسی تاریک
آیا با لایههای پنهان روانشناسی آشنا هستید؟ کتاب روانشناسی تاریک نوشته مایکل پیس به شما روشهای شناسایی بازیهای روانی و دستکاریهای عاطفی را آموزش میدهد. در این کتاب با تکنیکهای شستوشوی مغزی، فریب، پنهانکاری و … آشنا میشوید تا بتوانید از خود و عزیزانتان در برابر افراد سوءاستفادهگر محافظت کنید.
کتاب روانشناسی تاریک 101 نوشته مایکل پیس، به دنیای پیچیده و اغلب نگرانکننده روانشناسی تاریک میپردازد. روانشناسی تاریک به مطالعه و کاربرد تکنیکهای روانشناختی گفته میشود که هدف آنها دستکاری، تأثیرگذاری و کنترل دیگران برای منافع شخصی است. پیس در این کتاب، مروری بر مفاهیم کلیدی و تاکتیکهای مرتبط با روانشناسی تاریک ارائه میدهد و روشهایی را که افراد با نیات بدخواهانه برای دستیابی به اهداف خود استفاده میکنند، توضیح میدهد.
تاریکی مورد نظر در روانشناسی تاریک از تاکتیکهای تقریباً شیطانی و شرورانهای ناشی میشود که افراد از آنها برای دستکاری روانی دیگران یا موقعیتهای خاص به نفع خود بهره میبرند. این تاکتیکها بسیار خودخواهانه هستند، اما خودخواهی یک ویژگی بسیار رایج انسانی است.
درباره کتاب روانشناسی تاریک
آگاهی از علم روانشناسی و جزئیات آن میتواند قدرت فوقالعادهای در ارتباطات انسانی به یک فرد بدهد. این علم بر ساختارهای ذهنی انسان و نحوه عملکرد او بنا شده است و به همین دلیل میتوان آن را پایهای برای همه چیز، بهویژه ارتباطات انسانی دانست. کسب دانش روانشناسی و آگاهی از پیچیدگیهای آن، مانند دستیابی به اسرار پیچیده انسانی است و همین ویژگی، آن را به دانشی چالشبرانگیز تبدیل کرده است. کتاب “روانشناسی تاریک” (101 Dark Psychology) اثر مایکل پیس (Michael Pace) که پیش روی شماست، به بررسی لایههای پنهان این علم میپردازد و مسائل عمیقتری را مورد بررسی قرار میدهد. جالب است بدانید که برخی از تکنیکهای این کتاب توسط افرادی که تاریخساز بودهاند، به کار رفته است.
حتماً شنیدهاید که دانایی و قدرت زیاد، مسئولیت سنگینی را نیز به همراه دارد. بنابراین، بهتر است بدانید نکات و توضیحات این کتاب مطالبی را به شما میآموزد که استفاده خوب و بد از آن کاملاً به خود شما برمیگردد! اگرچه نویسنده ادعا میکند که این کتاب تنها برای آگاهسازی شما نوشته شده است، اما باید آن را مانند یک چاقوی دو لبه در نظر بگیرید که هم میتواند زندگی ببخشد و هم میتواند آسیب برساند.
روانشناسی تاریک به لایههای پنهان و ناشناختهی ذهن اشاره دارد که افراد با استفاده از آن و شیوههای مختلف سعی میکنند شما را وادار به انجام کارهایی کنند که مطابق میل خودشان است. در واقع، این بعد از روانشناسی به دیگران کمک میکند تا با استفاده از دانش روانشناسی، قدرت خود را بر دیگران اعمال کنند. اما آگاهی از روانشناسی تاریک به شما کمک میکند تا در برابر سوءاستفادههای احتمالی مقاومت کنید. کتاب روانشناسی تاریک در ده فصل نوشته شده است. فصل اول به موضوع سوءاستفاده پنهان عاطفی میپردازد و به سوالاتی مانند سوءاستفاده عاطفی چیست؟، چه عواملی زمینهساز آن هستند؟، و بمباران عاطفی به چه معناست؟ پاسخ میدهد.
فصل دوم به ترفندهای ترغیبکردن و تلههایی که افراد سوءاستفادهگر برای به دام انداختن شما استفاده میکنند، میپردازد. همچنین در این فصل، روشهای پنهانکاری اهداف و دروغگویی افراد را میخوانید. فصل بعدی به شیوههای کنترل ذهنی نامحسوس و به دام انداختن افراد متزلزل و ضعیف اشاره دارد. در این کتاب میآموزید که برخی افراد با استفاده از این شیوهها تلاش میکنند دایره انتخابهای شما را محدودتر کنند تا به تمام خواستههای آنها تن دهید. علاوه بر این، با رسانهها و نحوه کنترل صوتی و تصویری نیز آشنا میشوید.
مایکل پیس فصل چهارم را به بازیهای روانی اختصاص داده است. اینکه آیا این بازیها همیشه جنبه منفی دارند یا نه؟ انگیزه پنهان از انجام بازی روانی چیست؟ از جمله موضوعاتی هستند که در این فصل به آنها اشاره شده است. فصل پنج به فریب و تکنیکهای آن میپردازد. فصل ششم به هیپنوتیزم و واقعیت داشتن یا نداشتن آن و قربانیان آسیبپذیر میپردازد. فصل هفت معنای شستوشوی مغزی را بررسی میکند و ترفندهای مختلفی را که افراد برای فریب شما استفاده میکنند، بیان میکند. فصل هشت، سهگانه تاریک را شرح میدهد که شامل ماکیاولیسم، جامعهستیزی و خودشیفتگی است. فصل نهم به اغوا و کاربرد آن میپردازد و در نهایت، نویسنده در فصل دهم به مطالعات موردی در زمینههای مختلف روانشناسی تاریک اشاره میکند.
بخشی از کتاب روانشناسی تاریک
فریب یکی از ارکان اصلی در روانشناسی تاریک است. همانند بسیاری از تکنیکهای این حوزه، تشخیص اینکه فریب با استفاده از ترفندهای روانشناسی تاریک انجام شده یا نه، کار بسیار دشواری است. پیش از بررسی تفاوت یک فریب ساده و تاریک، ابتدا باید بفهمیم فریب دقیقاً به چه معناست.
بسیاری از مردم معتقدند که تفاوتی بین دروغ و فریب وجود ندارد، اما این درست نیست. دروغ نوعی فریب است، اما تنها نوع آن نیست که میتواند باعث اغفال یک فرد شود. بهتر است فریب را بهجای «دروغ» بهعنوان امری «گمراهکننده» در نظر بگیریم. هر عمل یا کلمهای که کسی را به چیزی غیر از حقیقت هدایت کند، دقیقاً فریب نامیده میشود. بنابراین، برخی از مظاهر متداول فریب چیست؟ دروغ گفتن، ایجاد ابهام، پنهان کردن حقیقت یا تلاش برای اثبات چیزی نادرست. اینها همه در اشکال مختلف از مصادیق فریب هستند. احتمالاً احساس میکنید که بعضی از این کارها را در مقاطعی خودتان انجام دادهاید. آیا این بدان معناست که همه اعمال گمراهکننده نمونههایی از روانشناسی تاریک هستند؟ اصلاً.
همه تا حدودی دیگران را فریب میدهند. مردم ممکن است با نشان دادن رفتاری مانند مهربانی، خجالت یا احساس عدمکفایت، دیگران را فریب دهند. مطالعات نشان داده است که بسیاری از افراد، حتی بیشتر مردان، در وبسایتهای همسریابی درباره قد خود دروغ میگویند. این دلیل نمیشود که آنها را سوءاستفادهگر آشنا با روانشناسی تاریک بنامیم! مردم حتی در مورد طیف وسیعی از مسائل از جمله سلامتی، جاهطلبی و خوشبختی، خود را فریب میدهند. اگر چنین نمونههای منظم و روزمرهای از فریب معادل فریب تاریک نیست، پس چه چیزی معادل آن است؟
مطالعه کتاب روانشناسی تاریک را به چه کسانی پیشنهاد کنیم؟
هر فردی که امروزه زندگی میکند، ممکن است تحت تأثیر روانشناسی تاریک قرار گیرد! این کتاب میتواند راهنمایی ارزشمند برای تمام بزرگسالان باشد تا از ترفندهای پیچیده روانشناسی تاریک محافظت شوند و بتوانند به خوبی از خود دفاع کنند. علاوه بر این، افرادی که در فضای مجازی فعال هستند، به طور ویژه در معرض این تکنیکها قرار دارند و ممکن است از این بابت آسیبهای جدی ببینند.
مایکل پیس نویسنده روانشناسی تاریک را بیشتر بشناسیم
مایکل پیس، نویسندهی آمریکایی، آثار متعددی در کارنامهاش دارد که عمدتاً به بررسی جنبههای پنهان و ناشناخته مسائل مختلف میپردازند. کتاب روانشناسی تاریک یکی از پرفروشترین آثار اوست که در دنیای امروزی کاربردهای فراوانی پیدا کرده است.
روانشناسی تاریک یعنی چه؟
روانشناسی تاریک به مجموعهای از تکنیکها و اصول روانشناسی اطلاق میشود که معمولاً با نیتهای منفی و بهمنظور سوءاستفاده یا تسلط بر دیگران به کار میروند. این تکنیکها شامل وارونه جلوه دادن حقیقت، القای مسائل غیرواقعی، بهرهبرداری از نقاط ضعف عاطفی و روانی افراد، کلاهبرداری عاطفی و موارد مشابه است. اکثر روشهای روانشناسی تاریک بهطور پنهانی و نامحسوس بر روی فرد اعمال میشوند، بهگونهای که فرد متوجه تغییرات ایجاد شده در خود نمیشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.